Permanent make-up

IMG_0002

Permanent Make-up (PMU) Pigmentatie op master niveau.

Met PMU bent u dag en nacht perfect verzorgd. Ook zonder make-up heeft u een verzorgde en toch natuurlijke uitstraling. PMU is geschikt voor iedereen die er op elk moment verzorgd uit wil zien.  U hoeft nooit meer ongerust te zijn na een bezoek aan het zwembad , strand, sportschool of de sauna, dat uw make-up uitgelopen is .

Een fijn lijntje tussen de wimpers of een kleine correctie aan de wenkbrauwen kan voor velen al voldoende zijn om de uitstraling te perfectioneren.

Daarnaast hebben we ook te maken met mensen die allergisch zijn voor make-up , alopecia (haarziekte) of littekens. Ook voor deze mensen is PMU een welkome behandeling en daarom is het vak PMU voor specialiste Priscilla Prins een ware passie om echt iets voor de mensen te kunnen betekenen en ze weer blij te maken.

Wij specialiseren ons op het gebied van PMU door master trainingen en kleurenleer te volgen (veilige pigmenten en kleurvastheid) en zeer regelmatig bij te scholen. De laatste trends en vernieuwingen en de juiste ervaring vindt u bij Priscilla.

Wij pigmenteren:

  • eyeliners
  • wenkbrauwen schaduw/microblading
  • lippen liners / full lips

pmu-fot-wbr-1pmu-foto