Permanent make-up

Een   prachtige tak in mijn branche en mijn passie is naast de huidverbeterende behandelingen het zetten van permanent make-up.

Het plaatsen van fijne mooie Eye liners tussen de wimpers, verfraaien van de natuurlijke schoonheid. Dunner wordende wenkbrauwen weer ‘body’ geven, maar denk bij permanent make-up ook aan haarziekte ‘alopecia’ , litteken reductie en pigmentatie storingen.  Mensen die weinig tot geen wenkbrauw haartjes of wimpers meer hebben terug gekregen na chemo-behandelingen. Permanent make-up is een zeer geschikte en mooie uitkomst.

Ik  werk met mooie natuurlijke kleurvaste pigmenten. Natuurlijke resultaten. GGD gecertificeerd en de vele bijscholingen houden mijn vakkennis up to date.

Permanent make-up is absoluut geen vervanging van make-up. Het is een fijne methode om een natuurlijke frisse blik te creëren.

Tijdens de intake kijken wij samen naar de methode welke het beste voor u geschikt is. Van shadow wenkbrauwen, hairstroke, ombre, of powder wenkbrauwen, naar fijne dunne eyeliners tussen de wimperhaartjes en het strakker maken van de natuurlijke Liplijn.

Iedere zone word 2 keer behandeld en waar nodig tot perfectie kunnen er nabehandelingen moeten volgen.

Iedere 1,5 a 2 jaar is een retouch behandeling van uw permanent make-up mijn advies.  Zo blijven de kleuren mooi en uw specialiste in de gelegenheid deze aan uw wensen te blijven voldoen.

.