Schoonheidssalon

Beauty behandelingen

Kom geheel tot rust tijdens onze verzorgende of huidverbeterende gezichtsbehandelingen. Even weg van de dagelijkse hectiek, terwijl uw huidconditie wordt geoptimaliseerd met de professionele verzorging van Jean D’arcel en Reviderm cellucur.

Om kennis te maken en een goed beeld te krijgen van uw wensen en de daarbij horende mogelijkheden die wij u kunnen bieden, werken wij met een vrijblijvend huidconsult. Aan de hand van dit consult kunnen wij een behandelplan voor u samen stellen en zo uw huid samen verbeteren. Advies qua behandeltechniek en uw verzorging thuis.  Huidverbetering en ontspanning staan bij View on Beauty hoog in het vaandel.

 

Huidverjonging, acne behandelingen, litteken reductie, pigment -behandelingen en conditieverbetering van de huid.  Door vele bijscholingen, master trainingen, ANBOS cursussen en dermatologische scholingen zijn wij bekend en ervaren met al deze technieken en behandelmethodes.

Kuur behandelingen

Om tot een werkelijk optimale huidverbetering te komen gaat u samen met de huidspecialiste aan de slag. Net zoals onze lichamelijke conditie opgebouwd moet worden in de sportschool, moet ook onze huidconditie /-vernieuwing opgebouwd worden.

Dit hangt samen met verschillende invloeden. Salonbehandelingen, thuisbehandelingen en voeding / lifestyle zijn van groot belang. Rust en regelmaat is ook voor de huid van groot belang!